C tipsar♥

Heej! Idag kommer ett inlägg då jag (som rubriken visar) ska tipsa om en produkt!

I detta tipsinlägg kommer det att vara en sminkprodukt men i andra kanske det är någon DIY eller aa.. Vad vet jag?

Så produkten det handlar om heter cover all mix och kommer ifrån makeupstore

Som man ser/hör på namnet så är det en concealer. Anledningen till att jag gillar den är att den täcker så fett bra men produkten i sig är inget speciellt.. Concealern kostar runt 250kr och är så värt sitt pris, det finns dock billigare alternativ om man inte känner att man har råd. Den är ganska jobbig att applicera om man inte vill lägga-ner längre än 5-10 minuter på vardagssminkningen. Doooock är detta ett tips-inlägg så jag ska inte säga så mycket mer negativt om produkten men jag ger inga garantier på att just du kommer att bli nöjd med denna dyra produkt :3. 

I cover all mix-concealern får man med 3 färger som jag hade tänkt berätta lite om.                                           Den första färgen är en oliv-gul-ish färg som man applicerar på röda områden som runt näsan, hakan osv.              

Nästa färg är en röd-aktig färg. Den använder man runt blåa områden som under ögonen eller om man har någon synlig blodådra i ansiktet, jag personligen har en som syns så den röda concealer-färgen brukar jag använda där. 

Den sista färgen är en ganska skin-toned färg, den använder man om man har någon finne eller någon annann ojämnhet i ansiktet. Jag använder den till mina ögonlock innan primer eftersom den täcker mina synliga blodådror. 

Här nere kommer några bilder och efter det så är inlägget slut, pust* haha ha de bra♥

 
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo